.

.

Mašina za mužnju Dijelom za usisnu glavu Količina kravljeg mužnje

Mašina za mužnju Dijelom za usisnu glavu Količina kravljeg mužnje

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite li profesionalce, ali povoljnu usisnu glavu mašine za mužnju za stoku? Jeste li u potrazi za čvrst, pouzdan alat koji može raditi više poslova odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naš Livestock Mliječni stroj za usisnu glavu Mora ispuniti vaše potrebe. To je jedan od najboljih izbora za vas. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : silikon
. -Size : 16. -Ne : Pogodno za ovce za ovce
. -Made pouzdanog materijala, sigurnog i izdržljivog materijala za korištenje već duže vrijeme. -Fetures nježno usisavanje ne šteti teat stoke, ne šteti kravljem teat prilikom mužnje. -Prodajne fit može se savršeno podudarati sa čeličnim čašicama, izdržljivim i pouzdanim za upotrebu. -Ouknuta izrada, razumni dizajn, stabilan i praktičan, donijet će vam dobro korištenje iskustva. -A praktični alat za mužnju, široko korišten u mašinama za mužnju, pehari za mužnju itd., Jednostavno za upotrebu.
Izrađen od pouzdanog i materijala za hranu, siguran i izdržljiv za upotrebu. ne povrijediti teatinu stoke, ne šteti kravljem teatinjom prilikom mužnje. Praktični alat za mužnju, široko korišten u mašinama za mužnju, pehari za mužnju itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji