.

.

Korektor za zaštitu, elastična ponderirana zatezanje konopnog konopca za trening za trening

Korektor za zaštitu, elastična ponderirana zatezanje konopnog konopca za trening za trening

Ocjene kupaca:

KM 14.99
Od robe
U skladištu

Korektor za zaštitu, elastična ponderirana zatezana dizajna zatezanje za trening za obuku
Specifikacija :
Vrsta predmeta : Težina : cca6oz
Materijal : PP Meko ljepilo
Opis : stranica 1. Kratki žuti opseg otpora, dizajn srednjeg otpora, pogodan za punu ljuljanje. Izvrsno je za izgradnju mišića i vještina. Standardno žuta traka za otpornost na punu ljuljačku, dizajn srednjeg otpora, pogodan za punu ljuljanje. Objave otpornici brže grade mišiće i mišićnu memoriju i pomažu vam da formirate stabilnu stražnju stražnju swing-u na vašoj ljuljačkoj boji
3. Profesionalni plavi opseg otpora sa potpunim ljuljačkama, sa jakim dizajnom otpora, za želju i žele postati profesionalni golfer koji traži nivo otpora i razvoja. Lista paketa :
1 x pojas 3 x elastični pojas

Napomena :
Imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i osigurajte da nećete smetnuti prije naručivanja. jednostavno Bilans : Napetost koju je elastična uže zapravo ublažava težinu kluba, omogućavajući vam potpuno opuštanje, poboljšajte brzinu Clubhead-a i smanjite zategnute zatezanje. Vježbajte dinamičke pokrete i izgradite mišićnu memoriju . Proizvodnja materijala : izrađen od lateks materijala, elastičan je, izdržljiv, koji se nesumnjivo produžavaju.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji