.

.

Visoko performanse Jedinstveni injektor za gorivo za gorivo za 1997. - Mitsubishi Montero Sportski ubrizgavač za gorivo - TLF dijelovi performansi

Visoko performanse Jedinstveni injektor za gorivo za gorivo za 1997. - Mitsubishi Montero Sportski ubrizgavač

Ocjene kupaca:

KM 329.50
Od robe
U skladištu

1997 - 1999 MITSUBISHI MONTERO Sportski gorivni za Mitsubishi Montero Sport Napravljen s ponosom u Eldorado, Illinois - proizveden u SAD-u! Svi mlaznici za gorivo obnavljaju se originalnim jezgrama Koristeći najkvalitetnije komponente kao što su titanijumski izvori, za pružanje poboljšanja u ekonomičnoj ekonomiji, emisijama i performansama motora 1 godina garancije i 30-dnevna politika povratka. 100% garancija zadovoljstva!
Detalji proizvoda : 400cc protok protoka, brišući injektor za gorivo, obnovljen od originalnih nikki jezgre. Injektori za gorivo visoki performanse mogu zahtijevati izmjenu ECU podešavanje i modifikaciju goriva. Ako imate pitanja, obratite se dijelovima performansi TLF Otvoreni u Sjedinjenim Američkim Državama koristeći originalne nikki ubrizgavanje za ubrizgavanje goriva, našim reprodukcijskim procesom se vraća i reciklira mlaznice za gorivo iz odabranih reciklaža i smeća. TLF dijelovi performansi injektori za gorivo visoki performanse modificirani su kako bi omogućili prilagođene cijene protoka goriva uz održavanje atomizacije čestica goriva. Svaki injektor se pojedinačno pakuje sa zaštitnim mazivnim čudesnim misterioznim uljem i uključuje nove viton nitrilne gumene o-prstenove.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji