.

.

Dugih gotičkih naušnica za kostur Halloween Horror kostur naušnice Halloween Nakit minđuše

Dugih gotičkih naušnica za kostur Halloween Horror kostur naušnice Halloween Nakit minđuše

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Dugi gotički stil minđuše Halloween Horror nakit nakita Halloween Party nakit naušnice za žene lažne naušnice za oružje
Karakteristike :
Dugi gotski kostur dizajn multi stilskim naušnicama za oružje, koji se može podudarati na bilo koji način Pogodno za većinu ljudi. Ove naušnice za Noć vještica su divna dodatna oprema za vašu Halloween Outfit kako bi vas učinili posebnim i cool. Povratni kostur za Noć vještica može dodati zastrašujuću atmosferu Halloween i poboljšati osjećaje porodice ili prijateljstva. Možete ih nositi u više navrata, kao što su Halloween Party, Cosplay, kostim Party, izložba, rođendan, događaj, festival, itd.
【Pricy】 Naušnica za kostur Halloween može dodati zastrašujuću atmosferu Halloween i poboljšati osjećaje porodica ili prijateljstvo. Možete ih nositi u više navrata, kao što su Halloween Party, Cosplay, kostim Party, izložba, rođendan, događaj, festival itd.
visoke kvality ove minđuše, ne brinite o alergijskim reakcijama. Lagana je tako da možete biti prikladni za nošenje i haljinu.
Savršeni poklon za nošenje u vašem svakodnevnom životu ili Noć vještica. Divan je poklon za mamu, ženu, djevojku, najboljeg prijatelja, djevojke, tinejdžerke.
Tip : Dugi gotički kosturni naušnice
Materijal : Legura - Spol : Žene, Djevojke
Boja : Crna, zlatna, zelena, srebrna, ruža zlato
Što dobijete : 1 naušnice u parnim gotičkim stijenjem naušnice Halloween Horror kosture naušnice Halloween nakit minđuše.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji