.

.

Set laboratorijske igračke naučne cijevne stalak za obrazovanje Eksperimentirajte testnu cijev za kuću za lutke

Set laboratorijske igračke naučne cijevne stalak za obrazovanje Eksperimentirajte testnu cijev za kuću

Ocjene kupaca:

KM 7.50
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj je artikl mini stalak za testiranje cijevi i ima dobar ukrasni učinak, posebno za ukrašavanje mikro kuća. Izrađen je od stabilnog materijala, sigurnog i izdržljivog, sa dobrom teksturom. Razumni dizajn i mini veličina čine ga izvrsnim modelom ukrasa za mini kućnu pejzažu, koji će vam donijeti puno zabave. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : drvo, staklo
. -Size (1) : 4,60x3,00x1,30cm / 1,81x1. -Size (2) : 3,00x1. - Napravljen od stabilnog materijala sa odličnom transparentnošću, dođite sa drvenim stalak. - Realistična reprezentacija za testnu cijev, prvi izbor za foto rekvizite i uređenje doma. - Mini testni stalak za stalak sa izvrsnom izradom, dodatnom prostoru za minijaturnu laboratoriju. - Ovi modeli stalak za test cijevi pogodni su za kućni dodaci za obrazovanje. - Savršena igračka za obrazovanje za uloga Pretvara se igranje, sigurne i smiješne za igru. Čudesni odabir poklona za vašeg prijatelja koji se sviđaju zanatskim kućama za lutke.
Napravljen od stabilnog materijala sa izvrsnom transparentnošću, sadrže drveni regal . Realistic Realistic Test Tube, prvi izbor za foto rekvizite i uređenje doma . Mini test cijevni stalak, pribor za minijaturnu laboratoriju.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji