.

.

Cretetska kiselina kosa kandža elegantna kopča za žene za žene djevojke Svestrana kosa pribor za leđa glava mesna baka za glavu

Cretetska kiselina kosa kandža elegantna kopča za žene za žene djevojke Svestrana kosa pribor za leđa

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis : Naša kandža za kosu, mora imati dodatnu opremu za svakog modnog pojedinca naprijed Napravljena od izdržljive tvrdog lictetskog kiselinskog materijala i jakih metalnih izvora, ova kandža za kosu je izgrađena za trajanje. Njegov dizajn klipnjaka za zube osigurava čvrstu držanju na svim vrstama kose, bilo da je kratak, dugačak, ravan ili kovrčava. Pozdravi se na oštećenja kose dok naša kandža za kosu neće povući ili prekršiti vaše dragocjene brave.
Dostupno u raznim bojama, naša kandža za kosu nije samo funkcionalna, već i moderna. Može se lako podudarati s vašim omiljenim odjećima, dodajući elegantan i šarmantan dodir na vaš cjelokupni izgled. Bilo da se krećete u kancelariju, pohađate zabavu ili jednostavno uživate u porodičnom životu, naša kosa je pogodna za svaku priliku. Ne samo da nam kandža za kosu ne samo da vam naša kosa ne samo da vam pomogne da vam naša kandža za kosu pomaže vam da vam naša kosa bez napora, ali čini i za a Savršen poklon. Iznenadite svoje najmilije na rođendane, Valentinovo, majčin dan, Božić ili bilo koja druga posebna prilika sa ovom elegantnom baretom. Njegova svestranost i bezvremenski dizajn čine ga zamišljujućim za svakoga ko voli da pristupi.
sa čvrstim konstrukcijom i pouzdanim hvataljkama, naša kosa osigurava da vaša frizura ostane netaknuta tokom dana.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji