.

.

SDGHG dame Bustier usjev vrhovi FAU kožna gotička odjeća podzemne struke trake za čipke za čipke karoserije za mršavljenje

SDGHG dame Bustier usjev vrhovi FAU kožna gotička odjeća podzemne struke trake za čipke za čipke karoserije

Ocjene kupaca:

KM 15.74
Od robe
U skladištu

Specifikacija :
Materijal : PU koža
. Vrsta uzoraka : Čvrsta boja
. Ime odeljenja : Odrasli
. Spol : žene
. Vrsta predmeta : Vest za podršku grudima
. Paket uključen :
. 1 x Ženski prsluk za prsa u grudima. Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pre kupovine predmeta. (1 inča = 2,54cm)
. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Materijal : Izrađen od PU kožnog materijala, lagan, siguran za kožu i jednostavno za pranje. Nema brige da će naštetiti vašoj koži . Karakteristike : Podesive i odvojive ramena elastične trake, neklizajući dizajn na unutrašnjoj strani kako bi se spriječilo padanje, skriveno za glatku leđa. Pokažite svoju vruću stranu sa samopouzdanjem. Veličina je veličina Azije. Pažljivo provjerite grafikon veličine prije kupovine da biste dobili odjeću koja odgovara vašoj veličini . Paket uključen : 1 x Ženski prsluk prsa. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji