.

.

Romantična svjetiljka za cvijeće ruža LED zaljubljena Dekorativna svjetiljka

Romantična svjetiljka za cvijeće ruža LED zaljubljena Dekorativna svjetiljka

Ocjene kupaca:

KM 54.99
Od robe
U skladištu

Opis
Stavka je noćna svjetlost za desktop ukras. Dizajn oblika, dostupan je toplo svjetlo. Dizajniran za kućni ukras, igraj. Soba, dečji dekor dekora, savršena noćna svetlost. Napravite svoju sobu puno smisla. topline i mirnog mira. funkcije
. - Boja : bijela. - Materijal : plastika i LED svjetlo. - Veličina : 53. - I NPUT Napon : 4,5v. - L Evel zaštite : IP42. - izrađen od vrhunskog plastičnog i LED svjetlosnog materijala, vrlo je osjetljiv i izdržljiv. - Ova noćna lampica sadrži dizajn oblika drveća, koji je lijep, šik i lijep. - Široko korišteno, može se koristiti za sobu, prozor, trgovinu i druga mjesta izgled. - Realno modeliranje i izvrsna izrada Dodajte novu atmosferu u svoj dom. - Stavite ga na krevet, stol za večeru, stolić za kavu ili bilo gdje drugo u vašoj kući kako biste svoj kućni ukras učinili jedinstvenim.
Napravljen od premium plastike i LED lampica, vrlo je osjetljiv i izdržljiv. Ova noćna lampica sadrži dizajn oblika drveća, koji je lijep, šik i lijep . Široko korišten, može se koristiti za sobu, prozor, trgovinu i druga mjesta izgled . Realno modeliranje i izvrsna izrada Dodajte svježu atmosferu u vaš dom .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji