.

.

Valentinov dan bombonski čaj vjenčani kolač za pečenje za pečenje za pečenje kampova

Valentinov dan bombonski čaj vjenčani kolač za pečenje za pečenje za pečenje kampova

Ocjene kupaca:

KM 7.00
Od robe
U skladištu

Opis
Napravljen od papirnog materijala, siguran i izdržljiv, dajte vam zadovoljavajući korištenje iskustva. Pažljivo do svakog detalja da biste im dali šik, divan, simpatičan i šarmantan izgled. > Ovi obloge za cupcake pogodne su za cupcake, bombone, čokoladu, muffin, hleb, kolačiće i druge poslastice za pečenje. funkcije
. -Kolor : različita boja
. -Materijal : papir
. -Size : 6. - Odlično radite za Božić, rođendan, vjenčanja, valentinovo, uskrs ili svaku priliku u kojoj se prikupljaju prijatelji. - Omogućite bogatu količinu za ispunjavanje vaših potreba, ove praktične obloge cupcake lako će osvojiti vašu ljubav. - Dodajte slatki dodir u svoj Cupcake sa ovom lijepom linijom papira. Takođe se mogu koristiti za držanje matica i bombona. - Upotrijebite ove obloge za cupcake da biste dodali više radosti i zabave na svoju zabavu. - Oni mogu napraviti vaš Cupcake i ostale poslastice za pečenje izgledaju ukusnije.
Lista pakiranja : 400 x Cupcake linijske obloge za Božić, rođendan, vjenčanja, vjenčanja, Valentine, Uskrs ili bilo koja prilika u kojoj se prikupljaju prijatelji. Omogućite bogatu količinu za ispunjavanje vaših potreba, ove praktične obloge cupcake lako će pobijediti vašu ljubav.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji