.

.

Ženska narukvica, Ženske narukvice Okrugle perlice Prirodni kamenje za mršavljenje ublažavaju Faugue Fau Amethyst pravokutnik bar Energy narukvica modni nakit

Ženska narukvica, Ženske narukvice Okrugle perlice Prirodni kamenje za mršavljenje ublažavaju Faugue

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje top kućnim ljubimcem iz Joybuy Marketplacea Opis :
Posjedovanje elegantnog izgleda, ova narukvica od prirodne kamene mogu savršeno uklopiti vaše različite stilove Outfits koji se pojavljuju u različitim prilikama za prikaz vašeg jedinstvenog ukusa.
Za svaku priliku, prirodna kamena narukvica savršen je nakit za nakit koji može promijeniti vaš stil i raspoloženje. Dobro je za vaše tijelo i zdravlje da već duže vrijeme nose narukvice od prirodnog kamena.
Izgrađen od FAUX kristalnog materijala. Čvrsta je i čvrsta, nije lako izblijediti ili pauzati, lagano i za višekratnu upotrebu. Pouzdan materijal omogućava da se to zatraži naneseno za duže vrijeme.
Dužina ovog proizvoda je 19cm.
Savršena utakmica sa ležernom, večernjom haljinom, formalnom haljinom, formalnom haljinom, haljinom za zabavu i drugu odjeću. To je odgovarajući poklon za sebe, svog ljubavnika, djevojke, supruge, majke, kćerke, sestru, par ili najboljeg prijatelja.
Naziv predmeta : Ženska narukvica
Materijal : Faux Crystal
Spol : Žene
Style : Elegantne
Karakteristike : okrugle perle, fina izrada, prirodno kamenje
Veličina Detalji : Dužina : 19cm / 7,48 "(približno)
Napomene : .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji