.

.

Perle Skullskeleton Charms Cracer Craft BeadsBracelets Charm Gemstone Nakit narukvice Rupa Rhinestone Big Loose Pave

Perle Skullskeleton Charms Cracer Craft BeadsBracelets Charm Gemstone Nakit narukvice Rupa Rhinestone

Ocjene kupaca:

KM 5.53
Od robe
U skladištu

Opis
Dizajn u obliku lubanje dodati će malo uljepšavanja i. Neka vaš nakit učinite posebnim i izvanrednim među publom. Također možete . Napravite poseban poklon sa ovim labavim perlicama za svoje prijatelje. Izrada našeg proizvoda donijet će vam dobro iskustvo. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : bakar. - Veličina : oko 1,20x0,80x0,70cm / 0,47x0,31x0. - dobri pokloni za prijatelje koji vole DIY, i oni će se jako svideti. - Možete lako kupiti ovaj set praktičnih DIY Loose perlica po pristupačnoj cijeni. - pogodan za običan ručni nit koji prolazi kroz vas, što vam donosi puno pogodnosti. - dobre i obrazovne labave perle za podučavanje vaše djece na string, teži, brojanje, sortiranje boja i diy izrade. - It is meticulously made, and the color is not easy to fade after long time use.
Dobri pokloni za prijatelje koji vole DIY, i svi će im se svideti . lako možete kupiti ovaj set praktičnih napravljenih ručica po pristupačnoj cijeni. Pogodno za običnu ručnu nit prolazak , koji vam donose mnogo pogodnosti . dobre i edukativne slobodne perle za podučavanje vaše djece na string, teži, brojanje, sortiranje boje i diy izrada.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji