.

.

Električni grijani prsluk za muškarce, punjivi grijati za pranje Zimski kaput topla jakna unise za zimsko lov na otvoreno skijanje

Električni grijani prsluk za muškarce, punjivi grijati za pranje Zimski kaput topla jakna unise za zimsko

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Odaberite XTWI muške i ženske električne prsluke, pustite da se zagrejete zimi, više nije hladno !! Od gradskih šetnje do izreka do sywport-a, XTWI praktični dizajn čini da ovaj fleko zagrijava prsluk sjajnim prslukom. Svaki detalj dizajna ima za cilj da vas drži na vašoj idealnoj temperaturi . Opis proizvoda . 100% poliesterska vanjska tkanina sa otpornošću na vodu i antistatičkim tretmanom. Grejni prsluk pomaže poboljšati cirkulaciju krvi i ublažiti mišićnu bol i napetost . Meka i udobna tkanina, možete podesiti najprikladniju veličinu i izgledati bolje kada ga nosite . Lagani grijani prsluk za održavanje vaše tijelo, kad hodate svojim psom, gledajući svoj omiljeni fudbalski tim na tribinama, radeći na hladnom uredu ili čak i čekati da se vaše zvijezde naravno uživaju u skijanju, biciklizam, ribolov , kampiranje, lov i golf bez nošenja previše odjeće . Upute za sustav grijanja :
. Grejni prsluk Kvalificirani grijanje grijanja, 3-scensko grijanje, generiraju dosljednu toplinu za 21 zone tijela za tijelo, inovativno grijanje, preklopno grijaće ovratnike pruža vrućinu na noževe na ramenu, držeći se u vašim potrebama, držeći jezgra i vrata. 3 režima Jednostavna podešavanja grijanja : Jednostavno pritisnite tipku za prebacivanje naprijed i nazad između visokih, srednjih i niskih načina grijanja.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji