.

.

Sezona za maturu Party Dekoracija za zabavu Vrtni vrtni drveni Podružnica Privjesak Privjesak

Sezona za maturu Party Dekoracija za zabavu Vrtni vrtni drveni Podružnica Privjesak Privjesak

Ocjene kupaca:

KM 7.70
Od robe
U skladištu

Sezona za maturu Party Dichores Garden Garden Tree Podružnica Privjesak Privjesak - Karakteristike : Čestitamo diplomirani : Paket uključuje 6 visećih oznaka i 6 užadi Potrebna je jednostavna sklopa : oznaka i konop su odvojeni, a vi Potrebno je koristiti pruženu vrpcu za komad nekoliko komada.
Pogodno za razne prigode : Ova zabavna torba može se koristiti za univerzitetske, fakultete, srednjoškolske maturante i diplomirane studente.
da dožive prekrasnu sezonu diplomiranja, Svi proizvodi koriste dobre materijale. Neka kupci doživljavaju savršenu maturu. Pogodno za maturante za ukrašavanje ceremonija i stranaka diplomiranja. Iznenadite svoju učionicu i porodicu i dodajte svečanu atmosferu.
Jednostavno iskorištavanje : Jednostavno narezivanje zajedno, lako se rastavlja, za višestruko, za višekratnu upotrebu, kombinacija diplomskih banera i diplomiranih kartica pribor je savršen za dekoriranje mature.
< Br> Sezona za dekorcu za zabavu Garden Garden Tree Podružnica Privjesak Privjesak - Materijal : Papir : Color : Kao slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molim vas, pobrinite se Ne smetajte prije naručivanja, hvala!) Paket težina : 40g - Veličina paketa : 10x10x2cm, (molimo vas da se pogriješi 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji