.

.

Božićna dekoracija vrata vrata kupaonica Dobrodošli na podnu prostirku vrata

Božićna dekoracija vrata vrata kupaonica Dobrodošli na podnu prostirku vrata

Ocjene kupaca:

KM 11.99
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od Joybuy Marketplacea Božićni ukras vrata mat kupaonica Dobrodošli na podne vrata podne vatre :
izdržljivo : svaki Prostirka je napravljena od poliestera, flanela i plastičnih prostirki. Materijal osigurava da je za članove porodice prilagođen koži. Neklizajući, ne-izblijed, neprestano i izuzetno izdržljiv.
Savršeno uređenje : svaki božićni tepih ima svoj jedinstveni stil i postoji mnogo izbora, možete odabrati svoj omiljeni sa različitim značenjem. < BR> Neklizajući : Na dnu se nalaze neklizne plastične točke za neusklađivanje. Uljepšajte podove i stvorite ugodno iskustvo slijetanja s ovom prostirkom.
Radovi na svim vrstama podova i dodaje teksturu na podu. Veliki uzorak u boji : površina se štampa sa uzorcima različitih boja, koji odmah postaju živahni. Jednostavno ukrasite svoje područje. Sjajne boje čine zasljepljujuću modnu izjavu i svidjet će vam se ovo zapanjujuće modernog tepiha.
Svestranost u svakodnevnom životu : odlično za obitelji, djecu i. Možete ih staviti u dnevnu sobu / spavaću sobu za sjedenje, bebe puzeći, ljubimac, dječja igra, ženska joga, stereo čitanje, udaljenog od vaših auto-nosača.
1pc prostirka za vrata
Božićni ukras vrata vrata kupatilo dobrodošlice podnim vratima vrata.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji