.

.

Narukvice Gyouwnll zaljubljenici za ljubavnike Parovi Prijateljstvo Poklon

Narukvice Gyouwnll zaljubljenici za ljubavnike Parovi Prijateljstvo Poklon

Ocjene kupaca:

KM 6.50
Od robe
U skladištu

Narukvice za ljubavnike Parovi Prijateljstvo Poklon Poklon
Komforne narukvice za velike udaljenosti za parove podesive minimalističke za Valentines Poklon
Narukvice za duge udaljenosti za njezine i njegove bračne narukvice - Nazvane Udaljenost narukvice za omogućavanje onima koji se razdvajaju da se osjećaju povezano Imajte ovaj par narukvice, osećajući se zajedno bez obzira na to gdje ste i bez obzira koliko daleko sa svojim ljubavnicima, mamom, tatom, kćeri, sestrom i prijateljem Bestie. Udaljenost i vrijeme osim nekoga može biti teško, ali tako slatko kad znate da vam se međusobno nedostaju.
Prirodni želja za ljekovitih borovog kamenja. Crni mat borovi kamen pokazuje njegovo muško i energiju, moglo bi se pomoći oslobađanju stresa. Bijela pokazuje njenu čistu i ljepotu, pomaže joj da bude zdrava i sretna.
Sadržaj paketa :
1pc narukvica
100% potpuno novi i visoki kvalitet : Leatcasion : caltermaterial : feathering + elastični sadržaj trake : 1x Ženska veličina headbandone odgovara većini odraslih. Ženska traka za glavu Kink Boho elastična traka za kosu Bandana Solid Color Yoga Workout Retro dodaci za kosu. 90-dnevna usluga nakon prodaje : tamo, naš prioritet je donijeti sreću našim gostima! Ako imate bilo kakvih kvalitetnih problema sa našim proizvodima, kontaktirajte nas!.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji