.

.

PICNIC AIR PUNER, lagani bbq ventilatora, na otvorenom za kuhanje izletišta BBQ

PICNIC AIR PUNER, lagani bbq ventilatora, na otvorenom za kuhanje izletišta BBQ

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

PIKNIC AIR CHAURER, ventilator za vazduh, na otvorenom za kuhanje Piknik BBQ
Specifikacija :
Puhač vazduha je izrađen od nehrđajućeg čelika + plastike, a to je sigurno i ne- To je mali, lagan i prenosiv, jednostavan za nošenje. To je višekratna i izdržljiva za dugu upotrebu. Značajke : izrađene od nehrđajućeg čelika + plastike, sigurne, ne i mirise. Sprečava da prašina zagađuje vašu hranu, a čuva vašu hranu i sanitarni. Mala veličina, lagana i prenosiva, jednostavna za nošenje. To je koristan dodatak za roštilj za kampiranje. Niska je bučna, a to je modna i lijepa.
Specifikacije : Stanje : 100% Materijal : ABS + Boja od nehrđajućeg čelika : crna veličina : cca. 17 x 6 x 3,7cm / 6,69 x 2,36 x 1,46in Dužina cijevi : cca. 5,8cm / 2,28 IN Težina : cca.85oz Popis paketa : 1x BBQ Air puhač 1x USB kabl Notes : 1. Molimo vas da dovedite grešku 0-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.
izrađen od nehrđajućeg čelika + plastike, sigurne, ne i mirise. Sprečava da prašina zagađuje vašu hranu, a čuva vašu hranu i sanitarni.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji