.

.

Poboljšanje noktiju Alati za poboljšanje noktiju 3D boja za nokte za nokte za nokte točka cvijeće olovka za nokte DIY lakvica za nokte 8ml olovke za ukrašavanje noktiju Tečnost K

Poboljšanje noktiju Alati za poboljšanje noktiju 3D boja za nokte za nokte za nokte točka cvijeće olovka

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Alati za poboljšanje noktiju 3 D boja za nokte za nokte točka cvjetni olovka za nokte DIY lakvica na noktima 8ml
Karakteristike :
Salon za nokte, idealan za izradu gela, finog crteža, farbanje cvijeća i dizajna uzorka na noktima, može biti Koristi se na prirodnim noktima, lažnim noktima, akrilnim noktima
Molimo vas da se kontaktirate s nama ako imate bilo kakvih pitanja, 24 sata, potrudit ćemo se da bismo riješili vaš problem i udovoljimo vas.
Olovke za nokte su Idealan i odličan poklon za vašu majku, sestru, djevojku, prijatelje koji -Mameni na rođendan, godišnjicu, festivali kao Novu godinu, Božić, Dan zahvalnosti itd. Možete biti vrlo kreativni s ovim umjetničkim olovkama za nokte.
Napomena : Olovke se koriste sa gornjim slojem za nokte, čak i ako je crtež pogrešan, ne brinite o tome, obrišite ga alkoholom. Sve dok crtež nije dovršen, gornji sloj za nokte može se primijeniti na sliku nakon sušenja zraka. Potrebno je prekriti poklopac nakon što se olovka isuši iz olovke.
Alati za poboljšanje noktiju 3 D boja za nokte za nokte točka cvijeće olovka za nokte DIY lakvica za nokte 8ml
Materijal : tečnost
Boja : AS Slika se prikazuje (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji