.

.

Srednja smjerna kupa u zatvorenom stavljanju, stavljanje čaše Sve prakse za prakse za unošenje za ured za ured

Srednja smjerna kupa u zatvorenom stavljanju, stavljanje čaše Sve prakse za prakse za unošenje za ured

Ocjene kupaca:

KM 56.00
Od robe
U skladištu

Sve smjer Putter šalice, stavljanje čaše Sve pravne prakse Trening za zatvorene za ured za ured
Specifikacija :
Opis : Naše čaše za stavljanje, neće ogrebati loptu Lagana i pogodna za nošenje. Možete vježbati bilo gdje i bilo kada. Ova kupalica koja pušta način je da vježbate svoje stavljanje. Omogućava stavljanje iz bilo kojeg smjera. Veliki alat za praksu za vas za vežbanje. Nadam se da ćete uživati ​​u vašoj praksi.
Karakteristike : 1. sa slanjem, neće ogrebati loptu. Ova čaša koja postavlja način je način da se vježbate svoje stavljanje. Lagana i pogodna za nošenje. Omogućuje stavljanje iz bilo kojeg smjera. Veliki alat za praksu za vas za vježbanje.
Specifikacije : Materijal : sa bojom stakla : zeleno kao što je prikazano na slikama težine : cca. Prečnik 143g : cca.08 "
Uključeno : 1 x Stavljanje up
Napomena : 1. Molimo vas da dostavite grešku 1-3cm zbog ručnog mjerenja. Monitori nisu kalibrirani isti , boja prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo u naravi prevladavaju.
sa slanjem, neće Okrećite loptu. Ova čaša koja stavlja je način da se vežbate svoje stavljanje. Lagana i zgodna za nošenje. Omogućuje stavljanje iz bilo kojeg smjera.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji