.

.

Šivaći stroj odvijač za popravak alata Metalna ploča Komplet uređaja Dodatni dijelovi za zamjenu Zamjenski alati

Šivaći stroj odvijač za popravak alata Metalna ploča Komplet uređaja Dodatni dijelovi za zamjenu Zamjenski

Ocjene kupaca:

KM 6.89
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite profesionalni odvijač šivaćih strojeva ? Da li ste u potrazi za čvrst alat koji. Nudi vam ugodno iskustvo upotrebe? Ako je vaš odgovor da, molim vas. Dođite i pogledajte ovaj proizvod! Naš profesionalni šivaći odvijač može udovoljiti vašim potrebama. To je jedan od najboljih izbora za vas. funkcije
. - Materijal : nehrđajući čelik
. - Odabrani materijal od nehrđajućeg čelika, koji nije lako deformirati ili prekinuti. - Ima razumne dizajnere i praktične funkcije, što vam može pružiti prikladniju i udobniju metodu aplikacije. - Dizajniran za šivaće popravke strojeva, zanatskih projekata i poslova domaćinstava. - Napravljeno od izvrsnog zanata, ima snažnu teksturu i može dugo biti izdržljiv. - Ultra kratki dizajn omogućava mu da bolje unese uske praznine za održavanje, što je vrlo praktično.
Odabrani materijal od nehrđajućeg čelika koji nije lako deformirati ili prekršiti. Ima razumnu dizajn i praktične funkcije, što vam može pružiti odgovarajuću i udobnu metodu aplikacije. I poslovi domaćinstava . Napravljeni odlične izrade, ima snažnu teksturu i dugo može biti izdržljiv . Ultra kratki dizajn omogućava mu da bolje unese uske praznine za održavanje, što je vrlo praktično.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji