.

.

Drveni cvjetni polica za sočni nosač za unutarnji dnevni boravak balkon

Drveni cvjetni polica za sočni nosač za unutarnji dnevni boravak balkon

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovaj jednostavno stil drveni stalak može biti rustikalni dekor i u zatvorenom i na otvorenom. Savršen je izbor za vaš ukras za kućnu kuću i uređenje uredskog uređenja ne uključujući saksije za cvijeće. Nosivost, ekološki prihvatljivi, bez mirisa sa štandom od bambusovog ekrana stila stubišta. Funkcija
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : bambus. - Veličina : 27x21x30cm. - Ovaj artikal samo za biljnu stalku, ne uključuje cvjetni lonac ili druge rekvizite na slici!
r. - Jednostavan moderan dizajn. Dobro se uklapa u većinu kućnog dekora i namještaja, može se upariti s raznim biljkama, poput drveta za fiddle listove, kaktusa, zmijskih biljaka i još mnogo toga. - Efikasna upotreba ugla : podignute svoje omiljene biljke na višem mjestu i smirili ga na balkonu. - vrhunska kvaliteta : teška, drštura i izdržljiva. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, svjetline monitora, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! Ovaj artikal samo za biljnu stalku, ne uključuje cvjetni lonac ili druge rekvizite na slici!. Jednostavan stilski moderan dizajn.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji