.

.

Kuka za usisavanje učvršćivača za ponovno zakrašavanje usisane kuke za usisnu čašu Zidna kuka

Kuka za usisavanje učvršćivača za ponovno zakrašavanje usisane kuke za usisnu čašu Zidna kuka

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje u Introlore iz Joybuy Marketplacea Naša kuka za usisnu kupu izrađena je od vrhunskog materijala, čvrste, lagane težine, podržavaju vašu sigurnu upotrebu. Razumni dizajn, odličan za viseći ručnike, četke, tipke, vijenci, gudačke svjetla. Snažna nosivost, naša kuka za usisavanje može se lako pričvrstiti na keramiku, prozor, ogledalo, staklo i uštedjeti više prostora. Karakteristike
. - Materijal : plastika. - To je višestruko, vrlo praktično i pogodno za vaše viseće stava, pogodno za dom i ured. - Jednostavno ga postavite na glatku čišćenu površinu, jednostavna za rad, što vam daje puno udobnosti. - Nema potrebe za brigom za usisne čaše će ogrebati prozor ili oštetiti površine, sigurnu i pouzdanu. - Natječe kuku snažnim dajući mu mogućnost održavanja širokog raspona dodataka od kaputa, tipki, vreća do suncobrana. - Pogodno za slanje kao poklon za prijatelje ili porodicu koji će se preseliti u novu kuću, oni će ih voljeti.
1 x Kuka za usisnu čašu. To je višekratna, vrlo praktična i pogodna za vaše viseće stvari, pogodno za dom i ured. Jednostavno ga postavite na glatku čišćenu površinu, jednostavna za rad, što vam daje puno udobnosti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji