.

.

Star Wars Young Jedi Adventures Nash Durango & RJ-Sun - Pamučna majica kratkih rukava za odrasle - Prilagođeno-kitty

Star Wars Young Jedi Adventures Nash Durango & RJ-Sun - Pamučna majica kratkih rukava za odrasle - Prilagođeno-kitty

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Službeni ratovi zvijezde
Star Wars Young Jedi Adventures T majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške mlade Jedi Adventures majice; Ženske mlade Jedi Adventures majice; Dječji mladići Jedi Adventures majice; Young Jedi Adventures Hoodies; Nash; RJ-83; Star Wars Kids
Avantura preko Galaxyja sa Nash Durango i RJ-83 iz novih animiranih TV serija "Star Wars : Young Jedi Adventures" na Disney + i Disney Junior! Ovaj službeni ratovi zvijezde ili kapuljače ima zabavu, šarenu umjetnost pilot nash i droid RJ-83, prijatelje mlađim kaima, Lys i Nubs-u dok proučavaju načini sile, pomažu građanima i stvorenjima u potrebi, i naučite vrijedne vještine potrebne za postavljanje Jedi na putu Veliki zvjezdani ratovi poklon za djecu na rođendan ili bilo koji dan! Krenite u Disneyland ili Walt Disney World? Pripremite se za Galaxyjevu ivicu sa zvijezdama ratovima TEE koji je savršen za koordinaciju i podudaranje s prijateljima i porodicom.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti. Uvezeno za to nije dostupno.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji