.

.

WC poklopac poklopca poklopca O-oblikovane jastučiće Udobne kupaonice za kupatilo za pletenje za pletenje za vodu MATS meko toplo čuvanje dekorativne ružičaste ružičaste

WC poklopac poklopca poklopca O-oblikovane jastučiće Udobne kupaonice za kupatilo za pletenje za pletenje

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Materijal : Ovaj toaletni sigurnosni poklopac izrađen je od akrilnog vlakana, koji je mekan, komforan i nije lako deformiran
Toplo držanje : Ovaj akrilni približni jastuk ima zadebljani dizajn, koji vas zagrijava i zimi.
: Prekrivači zadebljanih toaletnih sjedala mogu se ispraviti plišanim vodama i mogu se koristiti više puta.
Dekoracija : Jednostavan prekrasan dizajn čini da se ova mat za umirujuće komode može koristiti i kao ukras u kupaonici.
FITCENT : ovo Pribor za ukrašavanje kućnog domaćinstava dizajniran je tako da bude oblikovan, pa se uklapa u većinu zlijskih zli na tržištu.
Materijal : akril.
Boja : Bež, ružičasta, zelena, plava. Veličina : promjer : cca.
Možda će biti nekoliko izobličenja boja zbog različitih računarskih rezolucija.
Možda postoji mala greška zbog različitih mjerenja ruka.
1 komad toaletni poklopac sjedala. Materijal : Ovaj toaletni sigurnosni poklopac izrađen je od akrilnog vlakana, koji je mekan, komforan i nije lako deformiran. Ovaj akrilni približni jastuk ima zadebljani dizajn, koji vas zadebljava čak i zimi. Navlake za sjedala mogu se ispraniti plišanim vodama i mogu se koristiti više puta . Dekoracija : Jednostavan prekrasan dizajn čini da se ova materija za umirujuće komode može koristiti i kao ukras u kupaonici.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji