.

.

Proizvođač leda Easy Demoubles Otporni na ledeni kocke za ledene kocke za koktele sa ohlađenim pićama

Proizvođač leda Easy Demoubles Otporni na ledeni kocke za ledene kocke za koktele sa ohlađenim pićama

Ocjene kupaca:

KM 9.94
Od robe
U skladištu

Značajke :
Sferični ledeni kalupi : Naši ledeni kalupi su bolji od ostalih okruglih aparata za led i mogu napraviti četiri paketa ili sfere Koristite ih za hlađenje obrtnih koktela, kavu hladno hladno piva, popsiktosti, ili smrznuti limunade.
Jednostavan dizajn bez štapa : Za razliku od krutih plastičnih kockica leda izrađene su od izdržljivih ladica za ledenje PP i silikonski materijal. Ovi fleksibilni ledeni kalupi mogu se lako uviti ili gurnuti od dna kako bi se uklonili kockice leda za lako izdanje.
Detaljni dizajn : intimni dizajn, fokusiranje na detalje, dizajn markera vodostaja, dovoljan je da dovodi do linije vodostaja Prilikom izlijevanja vode, kockice leda su prekrasne i jednostavne za izvajanje.
Veliki ledeni kalupi : veliki dizajn ledenih hokeja, sporo topljenje, veliki dizajn lopte s promjerom oko 5cm, tako da se hokej na ledu, tako da se hokej na ledu nije lako rastopiti i traje dugo vremena.
Služba za korisnike : Ako se suočite sa bilo kakvim problemima o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte, spremni smo za pomoć. Vaše probleme ćemo riješiti što je prije moguće.
Specifikacija :
Materijal : PP
Veličina proizvoda : 24,5 * 8 cm - Kocke : 4 kocke
Ledeni prečnik : 5cm
Boja : 5 boja za vas za odabir obavijesti :
1.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji