.

.

Skladištenje hrane Bo Kontejner za skladištenje hrane Plastična hrana Bo plastična spremište za skladištenje hrane Kuhinjski skladišni spremište Bo Početna KUHINJA Hladnjak Plastični spremnik za skladištenje hrane

Skladištenje hrane Bo Kontejner za skladištenje hrane Plastična hrana Bo plastična spremište za skladištenje

Ocjene kupaca:

KM 14.00
Od robe
U skladištu

Kutija za skladištenje hrane za skladištenje hrane Plastična kutija za skladištenje hrane za skladištenje hrane Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Hrana za skladištenje plastike Kontejner za skladištenje hrane
Opis :
Naša kutija za ručak izrađena je od visokokvalitetnog plastičnog materijala, izdržljivog, sigurnog i zdravog za korištenje Ima finu izradu i vrlo je lako čistiti i nositi, savršen za upotrebu kao čistop u vašem frižideru, kutiju za odlaganje hrane u vašoj kuhinji ili noseći hranu u funkciju ili školu. Takav praktičan i zgodan za upotrebu, vrijedit si!
Karakteristike :
Izrađena od visokokvalitetnog plastičnog materijala, ekološkog, izdržljivog, sigurnog i zdravog za korištenje. Četiri brave s kopčom na bočnim stranama naše kutije za ručak može vam donijeti mnogo pogodnosti kada ga otvorite ili zatvorite, a hrana se može zaštititi od curenja.
Zaštita okoliša, fina izrada, vrlo jednostavan za korištenje i čišćenje. Može se koristiti kao čistoća u vašem frižideru, kutiju za odlaganje hrane u vašoj kuhinji ili kutiji za ručak u vašoj kancelariji ili školi, praktični i multifunkcionalni.
2 Shapes Round i pravokutnik našeg pohrane mogli bi biti za odabir, a svaki oblik može se odabrati 3 različite boje, samo odaberite onu koja vam se sviđa.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji