.

.

Pod kaučem blokira kauč blokiranje ploče za blokiranje ispod blokatora za krevet za kućnog ljubimca

Pod kaučem blokira kauč blokiranje ploče za blokiranje ispod blokatora za krevet za kućnog ljubimca

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje bez paleta od Joybuy Marketplace-a
. Ako tražite profesionalni i pristupačan pod blokatorom kauča, tada je vaša istraživanja ovdje. To je zato što naš proizvod može zadovoljiti vašu potrebu. Usvojen premium materijala, to je praktično i izdržljivo za dugu upotrebu. Nije lako deformirati i donijeti vam puno pogodnosti. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : PVC
. - Zaobljeni ugaoni dizajn : ergonomsko dizajnirani zaobljeni uglovi, ne ogrebajte ruke. - Visina pregrada mora biti veća od 2-4cm od jaza na dnu kreveta. - Instalacija kauča : Možete koristiti kauč na razvlačenje za pritisak na pregrada. - Visina pregrada za sofu mora biti niža od visine kauča. - Odličan zanat, pažljivo do svakog detalja da ga daju šik i prekrasan izgled.
1 x ispod blokatora kauča. Zaobljeni ugaoni dizajn : ergonomsko dizajnirani zaobljeni uglovi, ne ogrebajte ruke. Visina pregrada mora biti 2-4cm veća od jaza na dnu kreveta. Instalacija kauča : Možete koristiti kauč na kauč da pritisnete pregrada. Visina pregrada za kauku mora biti niža od visine kauč na razvlačenje. Odličan zanat, pažljivo do svakog detalja da mu date šik i prekrasan izgled.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji