.

.

Pozdrav ljetni znak Vodenica Ananas kratki plišani karton jastuk na kauč na razvlačenje jastuk za jastuk za prozor Jastuk

Pozdrav ljetni znak Vodenica Ananas kratki plišani karton jastuk na kauč na razvlačenje jastuk za jastuk

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Pozdrav ljetni znak Vodenica Ananas Kratki plišani karton Jastuk za prozor Jastuk za jastuke - Karakteristike :
Ljetni dizajn : Ovaj ukrasni jastuk sadrži zabavu i šarenu ljetnu ", zajedno sa ilustracijama lubenice i ananasa do ljeta do vašeg domaćeg dekora
Mekani i udoban materijal : jastuk izrađen je od kratkog plišanog tkanina, koji je mekan i nježan materijal koji pruža udobnu površinu za odmaranje za leđa i ramena.
Multi- Koristite dizajn : koji sadrži pogodnu veličinu i lagan dizajn, ovaj se jastuk može koristiti u različitim postavkama, uključujući i jastuk od autosjedalica ili kauč na razvlačenje ili kao ukrasni jastuk na vašem krevetu ili kućni dekor.
Jednostavno za čišćenje : Jastuk uključuje preklopljiv i pratiov poklopac, olakšavajući održavanje čistog i svježeg za svakodnevnu upotrebu.
Savršena ideja poklona : Idealno za svakoga ko voli ljetni i tropski dekor, ovaj jastuk je odlična ideja za rođendane ili praznike ili Bilo koji.
Hello Ljetni znak Matermelon ananas kratki plišani kafići jastuk na kauč na razvlačenje jastuk za jastuk iz prozora - "Boja : boja u boji prikazuju se na slici (slika može biti malo izvanbojna zbog različitih monitora zbog različitih monitora .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji