.

.

Pair kornjača narukvica pletenica Brugacered par narukvica narukvica narukvica

Pair kornjača narukvica pletenica Brugacered par narukvica narukvica narukvica

Ocjene kupaca:

KM 7.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo su neke lijepe narukvice za parove, proizvedene dobrim materijalima, sigurno i izdržljivim duže vrijeme za upotrebu. Kreativni dizajn podudaranja čini da izgledate više privlačnosti. Široko se primjenjuje za svakodnevno nošenje ili pohađanje važnih strana poput rođendana, vjenčanja, valentina i tako dalje. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : legura, pamučni konop
. - Veličina : 13. -Unique Design, pomozite vam da razvijete romantiku sa svojim ljubavnikom i donesete dobre želje. -Možno se navodno aplicira za nošenje na vašem vjenčanju, rođendan, angažman, godišnjicu ili samo za svakodnevno nošenje. -ADabilni dizajn, a s odgovarajućom dužinom, donesite vam udobno nošenje. -To može izraziti vaše neraskidivo prijateljstvo i ljubav, karakterističan, dobar izbor poklona na važnim festivalima. -Ur narukvica koristi dobre materijale, čvrst i dobro dodirivanje, praktično da podrži dugo vremena.
Jedinstveni dizajn, pomozite da razvijete romantiku sa svojim ljubavnikom i dovedite dobre želje za nošenje za nošenje Vaše vjenčanje, rođendan, angažman, godišnjica ili samo za svakodnevno nosivanje. Naša narukvica koristi dobre materijale, čvrst i dobro dodirivanje osjećaja, praktično je podržavati dugotrajno korištenje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji