.

.

Samo zalijevanje, automatsko zalijevanje Spike Samo zalijevanje kap za zalijevanje balkona i uredske postrojenja za biljke izdvojene biljke, sukulencije, cvijeće

Samo zalijevanje, automatsko zalijevanje Spike Samo zalijevanje kap za zalijevanje balkona i uredske

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Spikes za samo zalijevanje, automatsko zalijevanje samo zalijevanje balkona za balkone i uredske postrojenja za biljke biljke, sukulencije, cvijeće stanje :
Tip predmeta : Zalijevanje šiljaka : Materijal : Plastika - Boja : Plava
Dužina : cca2cm / 6in
Prečnik sučelja boca : cca [cca .7oz
aplikacija : WATEWPage uređaj za kapljenje biljaka Lista paketa :
12 x zalijevanje bodova Div> 12 x upravljački ventil 1 x Priručnik s uputama Napomena :
1. Molimo vas da dozvolite grešku 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Uzmite pravi kao standard. Imajte na umu da će boja dodataka biti poslana nasumično i provjerite nećete smetnuti prije narudžbe. opremljen sporim upravljačkim ventilom, pruža savršeno rješenje za kontrolu brzine kapljenja . jednostavno i praktično, nije potrebna komplikovana instalacija, samo izbušite malu rupu ili neke rupe u dnu boce. Točan iznos vode, pružajući različite količine vode za različite postrojenja i cvijeće . jednostavan za upotrebu, jednostavan za rukovanje, pogodno za vrtove, balkone i uredske biljke.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji