.

.

Postavite biljni za sadnju za sadnju sa cvijećem pravokutnog visećeg ograde

Postavite biljni za sadnju za sadnju sa cvijećem pravokutnog visećeg ograde

Ocjene kupaca:

KM 19.98
Od robe
U skladištu

opis
Volite li kućno vrtlarstvo? Želite li imati viseće ograde sa cvijećem? Napravljen od premium materijala za izdržljivu upotrebu. Pravilna veličina za jednostavnu za njemu na balkonu. Vrlo pogodno za osobnu kućnu vrtu upotrebu, izdržljive i praktične. funkcije
. - Materijal : željezo, plastike. - Veličina : oko 35. - Napomena : Ovaj set uključuje 1pc saksija za saksije, 1pc željezan nosač i 1pc ladica. - Napravljeno od visokokvalitetnih materijala, sigurnog i dugog radnog vijeka. - Možete to na zatvorenom ogradu i staviti mnogo cvijeta da ukrasite svoj dom ili ured. - glatka bez napuštanja tragova; Koristite visokokvalitetne materijale. - Odličan izbor poklona za prijatelje u kući u kući, uživat će u njemu. - Dizajn čovječanstva, prekrasan, prikladniji za pomicanje i čišćenje.
Izrađen od visokokvalitetnih materijala, sigurnog i dugog radnog vijeka . Možete ga na unutrašnjoj ogradi i staviti mnogo cvijeta da ukrasite svoj dom ili ured. Glatka bez napuštanja tragova; Koristite visokokvalitetne materijale . Odličan izbor poklona za prijatelje u homewarmingu, uživat će u tome.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji