.

.

Prskalica za pezanje od nehrđajućeg čelika Praktična glava za staklenu rinsu

Prskalica za pezanje od nehrđajućeg čelika Praktična glava za staklenu rinsu

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je glava staklene rinsere, izrađene od visokokvalitetnog i izdržljivog materijala od nehrđajućeg čelika, sa dugom uslužnom vijekom trajanja. Može se koristiti u restoranima, ktv i barovima. Neće prekršiti čašu i moglo bi očistiti ruž i drugu prljavštinu lako i jasno. Visokokvalitetni materijali i dobro zanatstvo osiguravaju njegovu izdržljivost i praktičnost. funkcije
. - Boja : srebro. - Materijal : nehrđajući čelik. - Veličina : O 11. - Primjenjivi tlak vode : 2 (MPA). - Promjer izlaza : 1 (inč). - Izrađen je od izdržljivog materijala od nehrđajućeg čelika i ima dug radni vijek. - Ova staklena rinser glava ima jednostavnu metodu instalacije, neće vas odvesti previše vremena. - Nakon dobre prerade, površina je glatka i sigurna za upotrebu. - Može se koristiti u barovima, mlečnim čajnim trgovinama, KTV restoranima i drugim mestima. - Pogodan je za šolje različitih vrsta i veličina, što vam donosi veliku udobnost.
Izrađen je od izdržljivog materijala od nehrđajućeg čelika i ima dug radni vijek. Ova glava staklene rinsere ima jednostavnu metodu instalacije, neće potrajati Previše vremena . Nakon dobre obrade, površina je glatka i sigurna za upotrebu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji