.

.

Zapadne žene muškarci kaubojski šešir široki podim za sunčanje na šeširu prilagodljivi niz svestrani šešir za odrasle

Zapadne žene muškarci kaubojski šešir široki podim za sunčanje na šeširu prilagodljivi niz svestrani

Ocjene kupaca:

KM 11.49
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Sunsiom iz Joybuy Marketplacea Ženska zapadna kaubojska šešir široka brana Sun Beach Hat za odrasle za odrasle. Značajke :
. - Široki rudni šešir za sunčanje, nudi izvrsnu UV zaštitu za glavu i vrat. - Veliki pratilac za vaše vanjske avanture i aktivnosti. - Ručno pranje i ne izbjeljivati, ravna suha. Bez izbjeljivača, nema željeza. Specifikacija :
. Materijal : Pamučna mješavina stranica. Boje : višebojna
. Stil : Moda
. Primjenjiv spol : žene
. Prikladna sezona : sve sezone
. Primjena prilika : u zatvorenom prostoru na otvorenom. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : Sunčevi kape za žene izrađene su od kvalitetne pamučne mješavine. Fina izrada, prozračna i brzo suh tkanina, vodootporna, lagana i izdržljiva . veličina : jedna veličina odgovara ženama čija je opseg glave između 56cm-58cm / 22. Dolazi s podesivim kaišem za bradu osigurava da kaubojski šešir ostane na mjestu, čak i na vjetrovitim danima. Dizajn : Klasična boja i zapadni stil čini ovaj ljetni kautorski šešir izgled vintage i jedinstvenog. Širok podrum da zadržite svoju nježnu kožu uši i licem na sigurnom od štetnih zraka .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji