.

.

Clodeeu ženske uklonjive rame za svakodnevni namotani natrag za navlake bez rukava donje rublje Bras

Clodeeu ženske uklonjive rame za svakodnevni namotani natrag za navlake bez rukava donje rublje Bras

Ocjene kupaca:

KM 5.99
Od robe
U skladištu

Zašto odabrati našu marku : Clodeeu, vjerujem da je vrlo malo prijatelja čuo za naš brend, nadam se da ćete nam dati priliku za čitanje kratkog opisa : Zalažemo se za novu eru proizvoda, donosimo svoj širok spektar proizvoda, U skladu sa javnom estetikom novog stoljeća postoje i personalizirani proizvodi, odjeća, igračke, kućni namještaj, pribor itd Možete potražiti našu marku i moći ćete vidjeti sve naše informacije o proizvodu. Imamo dobru kvalitetu i nisku cijenu, a ako niste zadovoljni robom koju primite, možete se savjetovati sa nama bez oklijevanja, a mi ćemo vam dati zadovoljavajuće rješenje. Najvažnije iznenađenje je : Kupnja naših proizvoda ima priliku dobiti lijep poklon.
Ženska svakodnevna kaiševina za utovarivane namotane bez rukava donje rublje, molimo provjerite grafikon veličine prije narudžbe. Ako niste sigurni da je veličina, pošaljite nam poruku.
Karakteristike :
1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih materijala za vaš svakodnevno nošenje
2.stilni i modni dizajn čine vas atraktivnijim
3.Orke hlače za žene dizajnirane su sa visokim strukom Trčevi na vrhu struka konturira vaše krivine. Ne padajuće, jednostavne stilskim linijama i kompresijom vaše oblike.Aur visoki struk joga vuke za žene izrađene od najkvalitetnijih tkanina dizajniranih za uklanjanje vlage iz vašeg tijela, pruža laganu udobnost zajedno sa Raskupljanje i mogućnosti sušenja. Također se nalaze na sve strane međusobnih šavova za smanjenje iritacije i eliminirati kvarcu, omogućava maksimalnu udobnost. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, tkanina je vrlo udobna, izdržljiva za vaše Dnevno nošenje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji