.

.

Torke od božićnih stabala TOPPER TONA TONA Umetnite kartice

Torke od božićnih stabala TOPPER TONA TONA Umetnite kartice

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
r Tražite li lijepu toku za torte? Ovo će biti tvoj dobar izbor. Delikatni božićni stablo u obliku stabla, dat će vašu tortu prekrasan izgled. Može se koristiti u raznim zabavama, tematskom strankom, božićnoj zabavi, praznik slavljenju, tematskoj zabavi, itd. To će vam pružiti dobro raspoloženje kad ga stavite na torta ili druga mjesta za ukrašavanje. funkcije
r. -Kolor : zeleno
r. -Materijal : Sequine
r. - Top torte su izrađeni od premium materijala za šljive, siguran za upotrebu hrane. -Dodeljeno sa božićnim oblikom, napravite ovaj kolač od toke privlačniji. -Ideal za ukrašavanje kolača, voća, cupcake, muffina i drugih deserta. -Iit vrlo lijep izbor zabavnih ukrasa i dodat će sretnu atmosferu na bilo koji događaj koji možete imati. - prekrasna ukras za tortu učinit će vašu tortu ukusnija.
Lista pakiranja : 10 x Top torteri Ove torte su izrađeni od vrhunskog materijala za šljive, sigurno za hranu za hranu. idealno za ukrašavanje torte, voća, cupcakea, muffina i drugih deserta . To je vrlo lijep izbor zabavnih ukrasa i dodat će sretnu atmosferu na bilo koji događaj koji će vam biti ukusniji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji