.

.

Svjetla za vješalice na otvorenom String svjetla viseći kuke sa vijcima

Svjetla za vješalice na otvorenom String svjetla viseći kuke sa vijcima

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Opis
Da li još uvijek tražite vanjske žice za viseće kuke? Jeste li našli profesionalnu viseću kuku za vanjsku upotrebu žice? Ako već niste, onda morate pogledati naše Sting svjetlosne kuke. Mogu se koristiti za obustavu vanjskog string svjetla, LED svjetla itd. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : PP
. -Size : 3,50x1,70x1,00cm / 1. -Posjetite za viseće svjetlo za odmor, svjetla užeta, kablova, užadi, kablova, lanca, zvikija vjetra i još mnogo toga. -Odrežite vijcima za jednostavnu instalaciju, savršen i praktičan set za vašu instalaciju. - Kuke za lagane vješalice savršene su za viseće lagane stvari u zatvorenom i na otvorenom. -Fine izrada, odlična tekstura, visoka efikasnost i izdržljivost za pomoć u pružanju najboljih performansi. -Ova kuka je od plastike, a ne lako se slomiti ili deformirati, može se koristiti duže vrijeme.
Savršeno za viseće svjetla za odmor, svjetla užeta, kablova, užadi, kablovi, kablovi, zidovi i više . Opremljen vijcima za jednostavnu instalaciju, savršen i praktičan set za vašu instalaciju. Svjetlo vješalice savršene su za viseće lagane stvari u zatvorenom i vanjskom jeziku, odlična tekstura, visoka efikasnost i izdržljivost za pružanje najboljih performansi.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji