.

.

Drveni božićni vilk zvono ukrase božićno drvce viseći privjesak ukras za party okupljanje matura

Drveni božićni vilk zvono ukrase božićno drvce viseći privjesak ukras za party okupljanje matura

Ocjene kupaca:

KM 14.99
Od robe
U skladištu

Opis
r Želite pronaći neke jedinstvene ukrase za uljepšavanje vaše božićne zabave? Ne mislite li da je vaša božićna zabava previše dosadna i trebaju neke druge ukrase kako bi vašu božićnu zabavu učinili jedinstvenim i drugačijim? Nema više oklijevanja, naša božićna zabava viseći privjesak je najbolji izbor za vas. Odaberite jednu i ukrasite sada!
r. Funkcija
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : drvo. - Veličina : oko 15x7,5x1cm. - i ekološki drveni božićni zabava za viseći ukras, sa dizajnom božićnog stabla, odlično ukrašavati vašu Xmas zabavu. - Ljupka viseći božićni privjesak bit će odličan dodatak vašem božićnom drvcu i ostalom putničkom dekoru u kući. - Takođe će biti dobar propis za uljepšavanje kuće. Savršeno ukrašavanje božićnog stabla. - Sa visećim konopom na božićnom oštaru, možete li to na svom božićnom drvcu, prozoru, vrtu, dvorištu itd. - Može ukrasiti vaš dom, božićnu atmosferu i napravi vašu kuću ljepšim!
r. - Možete ga dati i svojim prijateljima i porodici kao poklon za izražavanje svojih emocija. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje itd. Mogle bi biti neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji