.

.

Halloween Realistic Witchprintprintsi zastrašujuće zasebne ukrase zidne naljepnice Pozadina zida kupaonica Naljepnice za wc kreativne naljepnice zidne naljepnice

Halloween Realistic Witchprintprintsi zastrašujuće zasebne ukrase zidne naljepnice Pozadina zida kupaonica

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje od veselja na tržištu Joybuy Halloween Realistic Witch krvne ruke zastrašujuće zidne naljepnice naljepnice za zid Creative naljepnice Zidne naljepnice
Značajke :
Halloween Decoration : Ove realne naljepnice za priručnike za ruke vještice savršene su za dodavanje a dokor za Noć vještica. Oni stvaraju jezivu i eerie atmosferu koja je savršena za praznik.
Jednostavan za prijavu : Ove naljepnice su izuzetno lako primjenjivati ​​i čineći im mogućnost ukidanja. Jednostavno ogulite i zalijepite na glatku površinu, poput zidova, pločica ili ogledala, a oni će odmah pretvoriti prostor.
Svestrana upotreba : Ove naljepnice nisu samo ograničene na zidove, oni se mogu koristiti i na kupaonici Ili toaletne površine, stvarajući jedinstveno i zastrašujuće. Možete pustiti da vaša kreativnost divlja i koristi ih na različite načine za stvaranje prilagođenog ukrasa za Halloween.
Visokokvalitetni materijal : izrađen od visokokvalitetnog vinilnog materijala, ove su naljepnice izdržljive i dugotrajne. Neće lako izblijediti, oguliti ili nakon višestrukih upotreba, tako da ih možete ponovo upotrijebiti za ukras za Noć vještica.
za zidove : Ove naljepnice dizajnirane su za zidove i neće uzrokovati nikakve štete ili neće uzrokovati nikakve štete ili neće uzrokovati nikakve štete.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji