.

.

Kuhinjske ručke ormariće ormariće ručka ručka nevidljiva ručka set za namještaj za spavaće sobe

Kuhinjske ručke ormariće ormariće ručka ručka nevidljiva ručka set za namještaj za spavaće sobe

Ocjene kupaca:

KM 10.49
Od robe
U skladištu

Molimo Vas da je primijetilo da ovaj artikal prodaje Starrysky iz Joybuy Marketplace Visokokvalitetni materijal : nevidljive kuhinjske ručke vrata izrađene su od visokokvalitetnog prostora aluminija, jednodijelnog oblikovanja , izdržljiv i nije lako razbiti. Površina sakrivenih ručica ladice tretira se s višeslojnim elektroplativom, koji je otporan na hrđu i koroziju i neće izblijediti nakon dugoročne upotrebe.
Moderni dizajn u stilu : prikrivene ručke vrata usvajaju dizajn zadnjeg nosača, Ručica za ormarić zadnjeg nosača skrivena je u vratima ormara, lijepa i praktična.
Specifikacije proizvoda :
Stil : Jednostavno i moderno
Dužina : 150mm < BR /> Holi centar : 128mm
Materijal : svemirski aluminijum
Boja : crna
Sadržaj paketa :
10 x sakrivene ručke sa vijcima
Samo gore navedeni sadržaj paketa, drugi proizvodi nisu uključeni.
Napomena : Lagani i različiti prikazi mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarne stvari. Greška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm. 10pcs 128mm Kuhinjske ručke ormariće ormariće ručka ručka nevidljiva ručka set za nameštaj za spavaće sobe. Visokokvalitetni materijal : nevidljive kuhinjske vrata izrađene su od visokokvalitetnog prostora aluminija, jednodijelnog oblikovanja, izdržljivog i nije lako razbiti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji