.

.

DIY set kalupa kreativni podrumska kalupa DIY desktop zanatske silikonske kalupe i šljokice

DIY set kalupa kreativni podrumska kalupa DIY desktop zanatske silikonske kalupe i šljokice

Ocjene kupaca:

KM 1.89
Od robe
U skladištu

Opis
Savršena kombinacija za izradu coastera i stolnog zanata, bit će najbolji poklon za DIY ljubavnicu ili rukotvorinu ili newbie do smole. Ovi ukrasni kalupi izrađeni od sigurnog i izdržljivog silikonskog materijala, vrlo su fleksibilni, lako čistiti, višekratni i teško oštetiti. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : silikon. - Veličina : oko 10,50x10,50x1. - Savršeno za izradu dekorativnih zanata za smolu kao što su coaster, podloge za piće, zdjelica itd. - Prozirna boja omogućava vam da se iznutra vidite jasno. - Savršen poklon za porodične, prijatelje i ljubitelje smoja dise. Ili ga napravite sa djecom i uživajte u zabavi vrijeme roditelja-dijete!
. - Jednostavno uklanjanje s glatkim i sjajnim unutrašnjim površinama, obrezivanje i poliranje su smanjene. - Napravljen od silikona, sa izvrsnom elastičnošću i odličnom čvrstoćom suza.
Savršeno za izradu ukrasnih smola zanata poput ugljika, podružnica, zdjelica itd. DIY kalup silikonski kalup. Prozirna boja omogućava vam da unutrašnjost vidite unutra . savršen poklon za porodične, prijatelje i ljubitelje smoja. Ili ga napravite sa djecom i uživajte u zabavi vrijeme roditelja-dijete!.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji