.

.

Silikonski sudoper prostirki otporni toplotni sudoper za zaštitu za zaštitu od drenata za kuhinjski brojač

Silikonski sudoper prostirki otporni toplotni sudoper za zaštitu za zaštitu od drenata za kuhinjski

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo prostirke za sušenje jela za kuhinjski brojač vrlo je jednostavan za upotrebu i jednostavno koristiti, pružajući vam ogromnu udobnost. Višenapun je i koristan, odvod, šuplji izgled dizajn, brzo čist. Odvodna ploča može se koristiti za kućne kuhinje, kako bi se osigurala funkcija protiv klizanja i otpornosti na toplotu. funkcije
. - Boja : ružičasta
. -Materijal : silikon
. - Veličina : 27,00x26,80x0,90cm / 10,61x10,53x0. - Može se savršeno miješati s dekorom zbog stila jednostavnosti. Može napraviti sjajan ukras za vaš dom. -Pokrenite je iznad površine brojača, ohrabrujući protok zraka i vode. Voda se lako odvodi. -Ultultifunkcionalna šuplja prostirka može učinkovito zadržati ostatke hrane bez napuštanja vode. -Made od silikonskog materijala, fleksibilnog i fleksibilnog, što će dobro uklopiti vašu modernu kuhinju. -To je vrlo pristojan poklon za domaćinstvo i mogao bi se koristiti kao rođendanski poklon, božićni poklon, poklon za Noć vještica.
Može se savršeno miješati s dekorom zbog stila jednostavnosti. Može napraviti sjajan ukras za vaš dom . Držite ga iznad površine brojača, ohrabrujući protok zraka i vode. Multifunkcionalna šuplja prostirka može učinkovito zadržati ostatke hrane bez napuštanja vode .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji