.

.

Cross Lock Tweezers za savladač drvene zakrivljene i ravne pincete

Cross Lock Tweezers za savladač drvene zakrivljene i ravne pincete

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj je artikl skup lemljenih pinceta koji su izrađeni od vrhunskog nehrđajućeg čelika i drveta za izdržljivu i praktičnu upotrebu. Široko se koristi za stezne dijelove i obradu rezanja itd. Odličan dodatak za lemljenje za zavarivanje za dom. funkcije
. - Boja : različita boja. - Materijal : nehrđajući čelik i drvo. - Veličina : oko 16. - Uključuje 1 PC zakrivljene pincete i pincete od 1pc ravne tipke. - Pogodno za izradu nakita, za izradu, elektroniku popravke, laboratorijske radove itd. - Stezni dijelovi za vrijeme rezanja, lemljenja, obrade itd. - Praktični dodatak za lemljenje za dom i trgovinu. - izrađen od premium materijala za trajnu upotrebu, neprovodni, antistatički i otporan na toplinu.
Uključuje 1pc zakrivljene pincete i pincete od 1pc ravne tipke. Pogodno za izradu nakita, za izradu elektronike, laboratorijske radove i itd . Stezni dijelovi za vrijeme rezanja, lemljenja, obrade itd. Praktični dodatak za lemljenje za dom i trgovinu . Napravljen od premium materijala za trajnu upotrebu, neprovodni, antistatički i otporan na toplinu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji