.

.

Markeri biljaka za cvijeće, naljepnica sa rasadnikom sa dizajnerskim uređenjem za oblikovanje rupa za cvijeće dvorišta voćnjak

Markeri biljaka za cvijeće, naljepnica sa rasadnikom sa dizajnerskim uređenjem za oblikovanje rupa za

Ocjene kupaca:

KM 23.26
Od robe
U skladištu

Oznake biljke sa cvijećem, naljepnica sa rasadnikom sa dizajnerskim uređenjem za cvijeće Dvorište za cvijeće
Specifikacija :
Značajke : PVC materijal, izdržljiv, vodootporan i Sunceov, Neće se truniti kao drveni čine, a ne hrđaju poput metala, to je praktično. Vrlo se lako drže u tlu, vrlo prikladno za upotrebu. Oznaka sa dizajnom rupa, pogodan za kupce za dvostruko korištenje za umetanje tla i viseći. Pogodno za umetanje u sadnicu i sa cvijeću, može se koristiti za pisanje naziva sjemena olovkom i olovkom, koje se mogu koristiti više puta, s prekrasnim izgledom, jednostavnim za korištenje i jeftina cijena.
Specifikacija : Vrsta predmeta : Postrojenje za naljepnice Materijal : PVC Mix Boja : bijela, žuta, ružičasta, blue Optionalna veličina : cca.8in Težina : Približno 110g / 3.9oz Upotreba : Za označavanje, klasifikacija Označava se : u dvorištu, vrtu, cvijeće, voćnjak, staklenici
Lista paketa : 100 x postrojenje za postrojenje
Napomena :
1. Jer je postojala ručno mjerenje, veličina može imati 1-2cm / inčna razlika. Boja može biti mala drugačija zbog stanja ili svjetla ili različitog monitora.
Pogodno za umetnu u sadnicu i cvijeću, može se koristiti za pisanje naziva sjemena olovkom i olovkom, koje se mogu koristiti više puta, s prekrasnim izgledom, jednostavan za upotrebu i jeftinu cijenu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji