.

.

Sehao zaštitna mreža za brtvu sa cvijećem s dokaznim prozračnim i funkcijama Dom i vrt Žuta Jedna veličina

Sehao zaštitna mreža za brtvu sa cvijećem s dokaznim prozračnim i funkcijama Dom i vrt Žuta Jedna veličina

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Yaman iz Joybuy Marketplace brtva sa cvijećem s dokaznim prozračnim značajkama :
1. Višenamjenski : Ovaj držač za čaj sa cvijećem može se koristiti kao zaštitna barijera za vodu da curi iz cvijeća. Takođe može zadržati vaš pod čistim i prljavštinom. : Rupe na dnu omogućavaju odgovarajuću cirkulaciju zraka, reprodukciju i osiguravanje optimalnih uvjeti rasta. Prozračnost : Ove rupe se mogu pravilno prozračiti kako bi se smanjilo eroziju tla i promovira zdraviji rast. Anti prljavština : učinkovito tlo od kontaminacije poda vodom. Zakrasan i jednostavan za čišćenje : Ovaj držač za čaj za saksije za plaćanje je višestrukom brtvom sa cvijećem, s dokazivanjem, prozračnim i funkcijama
materijal : netkana tkanina
boja : kao prikaz slike Promjena između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja, hvala!)
paket težina : 10g
Veličina paketa : 7,5x7,5x0,12cm, ( Molimo vas da dozvolite 1-3 mm zbog ručnog merenja. Molimo vas da ne smetate prije narudžbe.) Napomena : Kao različita računala prikazuju boje različito, boja stvarnog predmeta može se malo razlikovati od gore navedenih slika.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji