.

.

Dekorativno drvo naljepnica šuplje rezbareno okruglo nježno appliciranje za stol za vrata

Dekorativno drvo naljepnica šuplje rezbareno okruglo nježno appliciranje za stol za vrata

Ocjene kupaca:

KM 11.49
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje od cerebroey iz Joybuy Marketplace
r. Ovaj delikatni drveni isklesan onlay izrađen je od vrhunskog drveta, vrlo izdržljivog. To je umjetnički zanat, a ne dekor kreveta. Dobro isklesan uzorak izgleda lijepo i dobro pokazuje vaš temperament. Čvrsto drveni isklesan ugao Onlay Design, prirodno i kreativno. funkcije
r. - Boja : boja dnevnika. - Materijal : drvo. - Veličina : oko 15x15x1cm. - Napravljeno od prirodnog drveta sa finom izradom. - Izvrsni jednostrani uzorak rezbarenja su tako lijepi, elegantni!
r. - Može se zalijepiti na zid, vrata, namještaj, ormarići, ormarići, prozori kao ukras. - Drveni apparat je neobojen, andwill boja lako! Dakle, možete ga obojiti u bilo koju boju koja vam se sviđa!
r. - Izrezbareni ugao od punog drveta, prirodni i vintage. Napravljen od prirodnog drveta sa finom izradom. | Izvrsni jednostrani rezbarički uzorci su tako lijepi, elegantni! | Može se zalijepiti na zid, vrata, namještaj, ormarići, ormarići, prozori kao ukras. | Drveni applique je neobojen, andwill boja lako! Dakle, možete ga obojiti u bilo koju boju koja vam se sviđa! | Izrezsan udarac od punog drveta Onlay Design, prirodno i vintage.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji