.

.

Montessori matematička igračka drvena geometrija uzoka Predškolska obuka dječje igračke

Montessori matematička igračka drvena geometrija uzoka Predškolska obuka dječje igračke

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Stavka je geometrijska zagonetka. Djeca se moraju slagati sa slotovima. Za obuku dječje mašte, koordinaciju i prepoznavanje boje i oblika. Naučava spretnost i koordinaciju. Velika edukativna i rana igračka za učenje. funkcije
. - Boja : različite boje
. - Materijal : drvo. - Veličina : 30. - Ovaj proizvod ima za cilj obuku dječje mašte, koordinaciju i prepoznavanje boje i oblika. Naučava spretnost i koordinaciju. - Djeca mogu istražiti boje i konture svakog oblika, promatrajući njihove razlike i sličnosti. - jača fine motoričke sposobnosti, vizuelno prostorne vještine, podudaranje vještina, logike, obrazloženje; Predaje oblike. - Poklon za obrazovni igrač za djecu i malinu, korisno je za njihov razvoj mozga. - Velika interaktivna igra roditelja-djece, za dodavanje efikasnije komunikacije između roditelja i djece.
Ovaj proizvod ima za cilj obuku dječje mašte, koordinaciju i prepoznavanje boje i oblikovanja oblika. Predaje spretnost i koordinaciju. Djeca mogu istražiti boje i konture svakog oblika, promatrajući njihove razlike i sličnosti . jača fine motoričke vještine, vještine, logike, rezonovanje; Naučava oblike.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji