.

.

Setovi Rainbow Unicorn Cupcake omotači i topke za torte za torte Cupcake lisne i topke

Setovi Rainbow Unicorn Cupcake omotači i topke za torte za torte Cupcake lisne i topke

Ocjene kupaca:

KM 4.50
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Ovaj je artikl skup lijep i praktični topper za torte i omot za potrepštine za zabave. Izrađen je u šik i atraktivnom uzorku jednorog koji će vam pomoći da stvorite prekrasan cupcake. Pogodno za dječju zabavu, rođendan, tuš za bebe, vjenčanje itd. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : papir. - Veličina : oko 22 x 9 x 0,5cm. - i atraktivni ukras od jednorog i topke. - Napravljen od ekološkog papirnog materijala, sigurno za upotrebu. - Pogodno za dječju zabavu, rođendan, tuš za tuš, vjenčanje, mladenku itd. - Napravite neke ukusne muffine i kolače i ukrasite ih ovim jedinstvenim prapnim zamotačima i omotačima od jednorog!
. - Savršen način za ukrašavanje vašeg kolača. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! i atraktivni omotač i topke za tamne torte i topper, jednorog torta za torte, jednorog torta za torte, omotač za torte za zabavu, za zabavni kolač za torte, omot za zabavu, omotač za kupcu za zabavu, poklopac za kupcu za zabavu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji