.

.

Ibasetoy Kids Carrier TOY set malih vozila Helikopteri Transportni kamion Dječji model automobila za poklon zabave

Ibasetoy Kids Carrier TOY set malih vozila Helikopteri Transportni kamion Dječji model automobila za

Ocjene kupaca:

KM 10.99
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovaj proizvod je skup automobila za automobile, uključujući 1pc veliki kamion, 10pcs mala vozila, 2pcs helikopters, 2pcsblockes, 2pc znakovi upozorenja, 1pc mapa. Napravljen od premium materijala, koji su ekološki prihvatljivi, kao i sigurni i otporni na udarci. Kabina je zamišljena kao trkačka staza za utrke sa hladnim i elegantnim pojasom, djeca će ga voljeti. funkcije
r. - Marka : Ibasetoy
r. - Boja : kao što je prikazano. - Model : 068-80. - Materijal : plastika
r. - Veličina paketa : 35 x 32 x 11 cm. - Kamion za transport plastičnog igračaka i male igračke za vozila. Izdržljiv dovoljno za unutrašnju i vanjsku predstavu!
r. - Kamion nosi malo vozilo, helikoptere i male sadržaje s jedne strane. I uključena karta može stvoriti fantastični svijet i dovesti djecu zabavnijom. - Igranje ovog raznobojnosti sa raznim igračkama automobila mogu poboljšati bebe koordinaciju ruku, promatranja, sposobnost, identifikacija i kognitivna sposobnost, razviti njihove mašte. - Stavite mala vozila na traing stazu, a zatim će inercija prevoziti lako kliznuti prema naprijed i dolje. - Savršeno za poticanje radoznalosti dušo, praktične sposobnosti. Izvrsno za kolekciju, rođendanski poklon i ukras doma.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji