.

.

Bambus Blank Bookmark Violin Design Bookmark Blank bambus Tag DIY materijal

Bambus Blank Bookmark Violin Design Bookmark Blank bambus Tag DIY materijal

Ocjene kupaca:

KM 6.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo su 6pcs bambus prazni oznake. Oni su napravljeni sa. Visokokvalitetni materijal za izdržljivost za upotrebu. Prekrasan i izvrstan dizajn. Daje vam dobar osećaj. Pogodno za DIY, možete crtati ili pisati neke. Riječi, boju ili crknite prekrasne obrasce na prazninama za dizajn vašeg. Jedinstvene oznake. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : bambus. - Veličina : oko 11. - Napravljen od bambusovih materijala, prirodne zaštite okoliša, nježnog i izdržljivog. - Može se primijeniti na vaš DIY dizajn kako bi se zadovoljile vaše potrebe za ručnim stvaranjem. - Ne samo da oznake mogu dobro koristiti, to je i praktična oznaka za ukrašavanje poklona. - Napravljen je odlične izrade, te rubovima oznake. su uglađeni glatki, tako da ga možete koristiti sa povjerenjem. - Možete napraviti više jedinstvenijih oznaka kao poklone za vašu porodicu i prijatelje.
Izrađen od bambusovih materijala, prirodne zaštite okoliša, nježnog i izdržljivog. Može se dobro primijeniti na vaš DIY dizajn za susret Vaše ručno stvaranje . ne samo da se oznake mogu dobro koristiti, to je i praktična oznaka za ukrašavanje poklona . Napravljen je odlične izrade, a rubovi oznake su uglađeni glatko, tako da možete koristiti s povjerenjem .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji