.

.

Domaća zidna rešetka ploča Display Display Željezni rešetki okvir Iron Art Wall Gird Organiser Početna Dekor

Domaća zidna rešetka ploča Display Display Željezni rešetki okvir Iron Art Wall Gird Organiser Početna

Ocjene kupaca:

KM 8.49
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je praktični okvir za prikaz fotografije za kućnu upotrebu. M aprof Ured s premijskim materijalima, tako da vam može poslužiti dugi niz godina. Visokokvalitetni materijal može osigurati njegovu izdržljivost i praktičnost. Može se koristiti kao zid za prikaz fotografije, spremite fotografije u ovu rešetku i stavite ih na zid. Savršeno je za djevojčinu sobu. Odličan izbor poklona za prijatelje. funkcije
. -Kolor : crni
. -materijal : željezo
. - Veličina : 50. - Materijal je siguran i izdržljiv, što je otpornost na habanje i praktično za dugačku upotrebu. - Ova praktična i kreativna polica za skladištenje može stvoriti dodatni prostor za pohranu bilo kojeg zida u sobi. - Roditelji i djeca mogu ukrasiti ovaj foto zid viseći tako da zajedno rezamo fotografije života. - Ravni okvir za rešetki zid, koristite direktno na mrežnom panelu, dodajte topli, svjež i romantični osjećaj za vaš prostor. - Pogodno za prekrasan viseći ukras vašeg doma, zidova, soba, prozora i više mjesta.
Materijal je siguran i izdržljiv otpor i praktičan za dugotrajno korištenje zidnih metalnih mreža, zid okvira, zid za slike, rešetka fotografija, zidni rešetki, mreža za prikaz, zidni mreži , Slike Organizator, željezo neto ukrašavanje, zidni ukrasi ,.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji