.

.

Mnycxen Mini beba igračka za bebe navijaju crtanu životinjsku igračku Press i Go vozila za rođendanski poklon

Mnycxen Mini beba igračka za bebe navijaju crtanu životinjsku igračku Press i Go vozila za rođendanski

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Mini baby igračka za bebe navijaju crtani igračka za životinje Press and Go Rođendan za rođendan za 1-4 godine Dječaci za dječake : Karakteristike :
Pritisnite i idite igračke automobila : Pritisnite tip automobila i pogledajte ih, ne gledajte ih, ne Potrebna baterija, jednostavna za reprodukciju, udobne veličine ruke, odlično za djecu 12 mjeseci i više
Vozila za životinjsku igračku : Vaša djeca će voljeti ove lijepe automobile za mališane i uhvatiti ga svuda. Automobili su živopisne boje, vrlo atraktivne za mladu djecu, podstiču dječju prepoznavanje i maštu, odlično za rani razvoj.
sigurno igrati : izrađen od visokokvalitetnog ABS materijala. Savršena veličina, glatka ivica sprečava da povrijede ruke.
Najbolji pokloni za djecu : savršen poklon za svoju djecu, unuke, nećak i nećakinju, pogodan za 1-4 godine dječaci i djevojčice. Najbolje ideje za poklon za rođendan, dječji dan, Dan zahvalnosti, Božić itd. Paket uključuje :
1 x igračka automobila
Također vam pruža priliku za izgradnju bližih odnosa s drugima i stvoriti sretnu atmosferu. Djeca vježbaju koordinaciju ruku, kultiviraju kreativnost, poboljšaju inteligenciju i poboljšavaju izraz. Alati za učenje. Ima svijetle, živopisne boje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji